18 °C Online jegyek
Vinársky dom

Borház

Vinársky domVinársky domVinársky domVinársky domVinársky domVinársky dom

A Naszvad Borház új, kényelmes szállást kínál önöknek, a Termál területén belül, kb 250m távolságra a geotermál vízzel rendelkező medencéktől.

Apartman (Orgona)

További felszerelés

Stúdiók (Hortenzia, Levendula)

További felszerelés

Mindhárom szállásegység külön bejárattal rendelkezik, külön parkolási lehetőséggel (az apartman két parkoló hellyel) zárt udvarban, kamera rendszerrel védve. Mindhárom szállásegység része a kényelmes pihenést biztosító terasz.

Az Orgona apartmanhoz külső, falazott grill tartozik (a faszén nem része a felszerelésnek, arról a bérlők maguk gondoskodnak). Mivel borházról van szó, szállásegységenként a cég figyelmessége egy üveg kiváló minőségű bor abban az esetben, ha egy éjszakánál többet foglal le a szállásegységekben. A kiváló minőségű bort a Kis-Kárpátokban lévő Vöröskő vár alatti Cseszte (Častá) községben lévő borospincénkből biztosítjuk. 

A stúdiókba és apartmanba való belépés kód segítségével, melyet befizetés, esetleg kölcsönös megbeszélés után küldjük.

Árajánlat kérés

Kényeztesse magát egy kis pihenéssel és foglaljon szállást Naszvad városában, Érsekújvártól 9 km-re a Naszvadi termálfürdő üdülőövezetében. Szállást telefonon vagy e-mailben közvetlenül a termálfürdő recepcióján lehet foglalni, ahol az elérhető szállásokról is tájékoztatást adnak.

Megosztás a Facebookon Megosztás az X-en
Medencék Tovább Galéria Tovább Árlista Tovább