18 °C Online jegyek
Éttermi szolgáltatások

Éttermi szolgáltatások

Egy jó termálfürdō szolgáltatásai  közé tartozik az olyan felszereltség is, amellyel biztosítani tudja a finom ételeket és ezzel is kielégíti a pihenni vágyók igényeit. Ezért a Thermál Naszvad rekreációs komplexum fontos részét képezik a minőségi gasztrocentrumok is. A Thermál Naszvad különféle típusú gasztrocentrumokkal rendelkezik.

A főépületben található egy tágas, légkondicionált, teraszos étterem, amely egész napos étkezési szolgáltatást nyújt a látogatóknak. Kínálatában különféle hideg és meleg italok, frissítő koktélok ,fagylaltok és ízletes desszertek is találhatók.

Minden nap 10:00 és 21:00 óra között tart nyitva.

VIZA Restaurant and CAFE

bufet 1

A nyári szezonban a termálfürdōben lángost, sült halat,  kolbászt  és a hamburgert  is fogyaszthatnak az ideérkezōk. Ezeket a finomságokat a szezonális büféinkben  kínálják, amelyek a fürdō egész területén megtalálhatók.

A gyerekeket olyan finomságok várják mint a burgonyaspirálok, a főtt kukorica, a töltött gofri, a palacsinta, a kürtöskalács és a jobbnál jobb fagylaltok. A fagylaltot gombócban, tekercsben, kupacban különféle ostyában, papírtálkában kínáljuk. Ezenkívül gazdag kínálatunk van a jégkrémekbōl is.

Élvezze a nyaralást teljes mértékben!

Reštaurácia 5

Reštaurácia 2

 

Megosztás a Facebookon Megosztás az X-en
Medencék Tovább Galéria Tovább Árlista Tovább