18 °C Online jegyek
Apartman Losonci

Losonci Apartman

Apartman LosonciApartman LosonciApartman LosonciApartman LosonciApartman Losonci

Losonci Apartman Naszvadon található, Szlovákia délnyugati részén. Az apartmantól nem messze található a Thermál Nesvady – Naszvad termálfürdő és wellness központ, amely egész évben rendelkezésére áll a vendégek számára. A termálfürdőn kívül érdemes meglátogatni a közeli farmot, ahol, mint a gyerekek, úgy a felnőttek kipróbálhatják a lovaglást. Elérhető távolságban van Érsekújvár, Gúta, Ógyalla és Komárom, továbbá néhány fürdő Bellegszencsén (Podhájska), Érsekújvárban és Nagymegyeren. A Losonci Apartman modern szállást kínál maximálisan 11 személy részére. Az apartman egész évben rendelkezésre áll. A Losonci Apartmanban 1 apartman található maximálisan 5 személy részére, továbbá 2db kétszemélyes stúdió, pótágyak hozzáadása lehetséges.

1x Apartman – maximum 5 személy részére

Az apartmanban két hálószoba található. Az egyik szobában franciaágy, a másikban emeletes ágy van 3 személy részére. Az apartman teljesen felszerelt konyhával rendelkezik (kerámia főzőlap, mikróhullámú sütő, gyorsmelegítő, hűtő és fagyasztó), étkező sarokkal és fürdőszobával (tusoló, mosdó, WC). Az apartman felszerelései közé tartozik továbbá TV és internethez való csatlakozás lehetősége. Az apartmanhoz saját, pihenésre és kinti grillezésre alkalmas terasz tartozik.

2x stúdió – maximum 3 személy részére

Minden egyes stúdióban egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy található, teljesen felszerelt konyhával rendelkezik (kerámia főzőlap, mikróhullámú sütő, gyorsmelegítő, hűtő és fagyasztó), étkező sarokkal és fürdőszobával (tusoló, mosdó, WC). Az apartman természetes felszerelései közé tartozik a TV és internethez való csatlakozás lehetősége. Az stúdiókhoz saját, pihenésre és kinti grillezésre alkalmas terasz tartozik.

Vendégeink rendelkezésére áll bicikli kölcsönző, filagória, kisgyerekek számára gyermeksarok, játékok és trambulin, de darts és tollaslabda is rendelkezésre áll. Saját kerékpárjaik számára tároló hely áll rendelkezésre. Érdeklődés esetén lehetséges reggelit rendelni. Parkolás az udvarban, külső kamerarendszerrel biztosítva.

A Losonci Apartman elfogadja a rekreációs utalványokat, fizetési mód bankkártyával is lehetséges.

Árajánlat kérés

Kényeztesse magát egy kis pihenéssel és foglaljon szállást Naszvad városában, Érsekújvártól 9 km-re a Naszvadi termálfürdő üdülőövezetében. Szállást telefonon vagy e-mailben közvetlenül a termálfürdő recepcióján lehet foglalni, ahol az elérhető szállásokról is tájékoztatást adnak.

Megosztás a Facebookon Megosztás az X-en
Medencék Tovább Galéria Tovább Árlista Tovább