19 °C Online jegyek
Pavlík Apartmány

Pavlík Apartman

Pavlík ApartmányPavlík ApartmányPavlík ApartmányPavlík ApartmányPavlík ApartmányPavlík ApartmányPavlík ApartmányPavlík Apartmány

Szeretnék a szabadságukat vagy a meghosszabbított hétvégéjüket egy nyugodt, turista mentes helyen eltölteni? A Pavlík Apartman gyermekes családok, de akár baráti társaságok számára is megfelelő megoldás nyújt.

Az Apartman egy délnyugati fürdővárosban, Naszvadon található, kb. 15 percnyi sétára a helyi fürdőtől.

Tág, kényelmes, modern berendezésű szobákat kínálunk 6 személy számára, szükség esetén 2db pótággyal való kibővítés lehetőségével. Továbbá berendezett konyha, TV, ingyenes WiFi, szabadtéri pihenésre alkalmas terasz áll rendelkezésre, parkoló az udvarban van. Ha szeretik a napfényt, kényelmet és a wellnesst, ne hagyják ki a lehetőséget és töltsék szabadságukat Szlovákia egyik legmelegebb helyén!

Árajánlat kérés

Kényeztesse magát egy kis pihenéssel és foglaljon szállást Naszvad városában, Érsekújvártól 9 km-re a Naszvadi termálfürdő üdülőövezetében. Szállást telefonon vagy e-mailben közvetlenül a termálfürdő recepcióján lehet foglalni, ahol az elérhető szállásokról is tájékoztatást adnak.

Megosztás a Facebookon Megosztás az X-en
Medencék Tovább Galéria Tovább Árlista Tovább